Posted on

Polvijärvi

Paula Rekiranta, KÄY-Hgood in working class

Hyväntyyppinen, hieman lyhytrunkoinen uros. Hyvä kallo. Kuono-osa voisi olla hieman pidempi. Hyvä kaula, etuasentoiset lavat ja suora olkavarsi. Riittävä rinnan syvyys, tiivis lanne. Luisu lantio ja matala hännän kiinnitys. Hyvät takakulmaukset. Hyvä luusto. Hieman pehmeät ranteet. Karva ei aivan parhaimmillaan tänään. Liikkuu edestä hyvin, takaa voimattomasti ja lyhyellä askeleella.

Good type, slightly short in body. Good skull. Muzzle could be longer. Good neck, shoulders too forward and straight upper arm. Adequate depth of brisket, tight croup. Sloping hips and low tail-set. Good rear angulation. Good bone structure. Slightly soft wrists. Coat not in best condition. Moves well from front, without power and with short step in rear.