Posted on

Helsinki Winner & Voittaja 2010Helsinki Winner & Finnish Winner 2010

Kahden päivän mukava näyttelyreissu Helsingin Voittajaan ja Voittajanäyttelyyn. Toisen päivän näyttelyssä Topi päätti, että tuomari on mörkö, ja sai siksi tulokseksi H:n. Harjoitusarvostelija puolestaan ei ollut Topille mörkö. Lauantaina tuomarina oli Borge Espeland (Norja) ja sunnuntaina Ragnhild Ulin (Ruotsi), kennel Almanza.Nice two day trip to the dog shows. Helsinki Winner was at Saturday and Finnish Winner at Sunday. On Sunday’s show Topi decided that the judge was a bogeyman (or woman in this case). Hence that, Topi got only Good as a result. The judge trainee wasn’t scary at all. The judge at Saturday was Borge Espeland (Norway) and at Sunday Ragnhild Ulin (Sweden), kennel Almanza.

Topin arvostelut: Helsinki Winner ja Voittaja 2010Topi’s evaluations: Helsinki Winner and Winner 2010