Posted on

Öllölä, GCJXTC

ForestOn the way to this cache from Aconitum Tohjmajärvi we realised why Finns, especially Ari Vatanen, are such good rally drivers. If you’re ever driving from Tohmajärvi to Öllölä, we recommend choosing the smaller roads. You’re in for a wild ride, but it is very much worth it.

ForestMatkalla Tohmajärveltä tälle kätkölle saimme oivan osoituksen siitä, miksi suomalaiset ovat niin hyviä rallikuskeja – Tohmajärvihän on Ari Vatasen kotiseutua. Jos joskus ajelet Tohmajärveltä kohti Öllölää, suosittelemme valitsemaan pienempiä teitä. Tiet ovat mäkisiä ja mutkaisia, mutta niin mukavia ajaa.

As it was the last cache of the day for us and we were already running out of light, we just went to the cache and then spent some time letting Flippe swim in the nearby river. The path off which the cache is hidden is worth walking through though. I guess we’ll just have to go back there at some time.

Kyseessä oli meillä päivän viimeinen kätkö ja valo alkoi jo olla aika vähissä. Siksi emme kiertäneet pientä luontopolkua, jonka varrella kätkö on. Sen sijaan keskityimme Flipen uittamiseen joessa. Ehkä myöhemmin meidän pitää palata alueelle uudemman kerran.

Old gate Old building Rainbow River

Cache visited 14.8.2004. View cache details.Kätköllä kävimme 14.8.2004. Katso kätkön tiedot.