Julkaistu

Open Show, Koria

Anette Nielsen, SERT-luokan 1. Best In Show ja Kaunein pää -palkinto. Osallistui myös Paras liike -kilpailuun.1st in CAC class, Best In Show and Best head prize. Competed for the Best movement prize.

3,5 years. Nice type and size. Masculine head, sweet expression. Correct bite and eye colour. Nice neck and topline. A little long in loin. Well set tail. Well angulated front and back. Nice bone. Moves with drive. Nice coat. Nice temperament. A little loose skin in the neck.

3,5 vuotta. Mukava tyyppi ja koko. Maskuliininen pää, suloinen ilme. Oikea purenta ja silmien väri. Mukava kaula ja ylälinja. Aavistuksen pitkä lanne. Hyvin asettunut häntä. Hyvin kulmautunut etu- ja takaosa. Mukava luusto. Liikkuu hyvällä draivilla. Mukava turkki. Mukava luonne. Hieman löysää nahkaa kaulassa.

Emilin jälkeläisluokka:Emil’s progeny group:

1 comb. A group consisting of father, 2 sons and a daughter. The father clearly gives all his best features to his puppies. Very nice heads and bodies, would, however, prefer a bit darker eyes on the puppies. All very sound movers.

1 yhdistelmä. Ryhmä, joka koostuu isästä, 2 pojasta ja tyttärestä. Isä selvästi jättää kaikki parhaat piirteensä pentuihinsa. Erittäin mukavat päät ja rungot, toivoisin, kuitenkin, aavistuksen tummemmat silmät pennuille. Kaikki liikkuvat hyvin.